stjerne.pngLOKAL TILSTEDEVÆRELSE OG TEKNISK SUPPORT

stamp_red.pngTÆT SAMARBEJDE MED FØRENDE BIL- OG MOTORPRODUCENTER

stjerne.pngKOMPLET PRODUKTSORTIMENT OG HURTIG LEVERING

FReMTIDENS SMøreMiddEL FRa TOTAL

TOTAL er i front, når det gælder smøremidler. Vores passion er konstant at søge efter nye måder at udvikle vores produkter, og intet sted er dette mere tydeligt end i vores smøreolier.

Tre store internationale R&D Laboratorier og løbende investering i udvikling giver TOTAL en status innovativ leder på smøremiddelområdet. Innovative nye motorolier, brændstofbesparende produkter med minimal miljøpåvirkning, de bedste kølervæsker på markedet og beskyttende gearolier: Hos TOTAL finder du produkter af høj kvalitet og markedets bedste performance.

På denne side finder du alle vores førende smøreolier til lette køretøjer i både benzin- og dieselklassen.

TOTAL har indgået samarbejde med en række af verdens førende racing teams


 

TOTAL QUARTZ FE er serien med brændstofbesparende motorolier, der også sparer på udslip til miljøet

Brændstofebesparende motorolier der reducerer omkostningerne

"Motorolien du vælger har stor betydning for din brændstoføkonomi. TOTALs avancerede teknologi gør optimering af brændstoføkonomien til en af vores vigtigste innovationer på markedet og et stærkt konkurrenceparameter. Vores motorolier er et resultatet af vores stræben efter at tilbyde vores kunder høj kvalitet og fremfragende performance med minimal miljøpåvirkning.

Kig efter FE-mærket på vores TOTAL Quartz-produkter. Disse produkter er designede til at optimere din brændstoføkonomi. Med en specialudviklet viskositetsformulering reducerer disse motorolier friktionen, som er årsag til den lavere energieffektivitet i motorens smurte dele. For dig som billist betyder det en bedre smøring over længere tid, og dermed at udgiften til smøremiddel bliver væsentligt reduceret. Samtidig betyder det for miljøet et reduceret CO2-udslip fra udstødningen.

 


 

TOTAL QUARTZ – højkvalitets motorolie godkendt af førende bilfabrikanter

"Ingen bilfabrikanter er ens, og derfor har vi hos TOTAL udviklet motorolier til en lang række motorer og bilmodeller. Derfor kan du som TOTAL-kunde regne med, at vi altid har en motorolie, der passer præcis til den motor og bilmærke, som du kører.

I TOTAL QUARTZ motorolien har vores ingeniører udviklet en special formula kaldet Age Resistance Technology - også kendt som ART. Dette projekt har været et innovativt gennembrud idet samspillet mellem oliens molekyler øges. Dette skaber en særdeles resistent molekylestruktur, der forhindrer at smøremidlets beskyttende film brydes, uanset temperatur, tryk, friktion eller øget slam i olien. Dette giver optimale arbejdsforhold for motorolien, og TOTAL QUARTZ med Age Resistance Technology er med til at gøre TOTALs motorolier blandt de bedst performende på markedet.

Udviklingen med den avancerede teknologi har givet TOTAL QUARTZ motorolie en fremstående plads på både veje og racerbaner. TOTAL QUARTZ olie er udviklet til at imødekomme de mest krævende behov og har næsten alle officielle OEM-godkendelser. Den hyldes af både producenter, mekanikere og billister for sine fremragende langtidsvirkende og beskyttende egenskaber.

 

TOTAL QUARTZ 9000 - produktet med Age Resistance Technology


 

TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W-30 er fremtidens motorolie

QUARTZ INEO FIRST 0W-30 – den nye generationens motorolie

Fremtidens motorolie er her: Med Quartz Ineo First 0W-30 er en innovativ motorolie til både benzin- og dieselmotorer. Dens moderne formula giver motoren den optimale beskyttelse, samtidig med at brændstoføkonomien forbedres uden det går ud over påvirkningen af miljøet.

Dette er en topmoderne motorolie, testet på de nyeste motorer med fremragende resultater. Dertil kommer, at Quartz Ineo First Ow-30 er godkendt af flere førende bilfabrikanter på markedet.


top 3 motorolier 

 


SAMARBEjdE med bilOg motorproducenter

TOTAL er samarbejdspartner med flere af verdens bedste bil- og motorproducenter. Disse samarbejder giver TOTAL mulighed for at dele innovation, erfaring og viden med globalt ledende aktører, og samtidig få hands-on erfaring med den nyeste udvikling inden for motorteknologi. Dette giver en uvurderlig kompetenceprofil til TOTALs teknikere, der anvender denne viden i udviklingen af vores produkter. For os er det ekstremt vigtigt at kunne skræddersy vores produkter og services til de forskellige behov hos vores kunder. Den indsigt i markedet som vi har brug for, for at kunne levere produkter af høj kvalitet er et resultat af de partnerskaber, som TOTAL idag har etableret med førende bilfabrikanter. Derfor er vi meget stolte over den række af teknologipartnere vi arbejder sammen inden for motor- og bilbranchen, og vi er altid åbne overfor nye partnerskaber, der kan styrke vores position som førende smøremiddeleverandør endnu mere.

 


 

 

Kontakt vores danske eksperter

ole_osric_-_total_danmark.pngOle Osric
Salgschef 
Auto
+4520996211
ole.osric@total.com

Morten Salomonsen - TOTAL DanmarkMorten Salomonsen
Distriktchef
Auto - Sjælland, Bornholm & Færøerne
+4520823703
morten.salomonsen@total.com

Søren Bjerring, TOTAL DanmarkSøren Bjerring
Distriktchef
Auto & lokal marine - Jylland & Fyn
+4522444084
soeren.bjerring@total.com

Kristian Nielsen, TOTAL Danmark

Kristian Nielsen
Distriktchef Jr.
Auto - Jylland & Fyn
+4520996201
kristian.nielsen@total.com