EV Fluids

STERK LOKAL TILSTEDEVÆRELSE OG SUPPORT

GODKJENNING OG SAMARBEID MED LEDENDE PRODUSENTER

BEDRE PRODUKTSORTIMENT OG RASK LEVERING

TOTAL EV FLUID - smörjmedelen FÖR HYBRID- OCH ELEKTRISKA FORDON

Nutidens klimatutmaningar och medföljande reguleringar tvingar bilundistrin till konstant fokus på innovation, för att möta marknadens förväntningar på kvalitet och prestation.

Hos TOTAL har vi alltid arbetat i nära samarbeten med våra kunder för att utveckla skräddarsydda lösningar. Våra lösningar möter specifika behov och garanterar optimal funktion och underhåll för våra kunders fordon och utrustning.

Som en rekommenderad partner till bil- och motortillverkare arbetar TOTAL målinriktat för att vara en fullt ansvarstagande energileverantör. Vårt långsiktiga ansvarstagande innebär att erbjuda tekniska, användarvänliga lösningar och hållbar prestationer. Vårt mål är en grönare och förbättrad upplevelse för både människor och miljön.

Efter flera månader av intensiv forskning och utveckling är vi därför stolta över att ha utvecklat två nya, höginnovativa, produktserier som möter fordonstillverkares behov  och som starkt bidrar till en mer miljövänlig produktion och design av hybrid- och elektriska bilar. Dessa högeffektiva smörjmedel får fordon att fungera optimalt från ögonblicket då de rullar av fabriksbandet, fram till slutet av deras livslängd.

Text