TIETOSUOJA- JA EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Tervetuloa verkkosivuillemme www.totalnordic.com. Avaamalla tai selaamalla sivustoa vahvistat, että olet lukenut, ymmärtänyt ja hyväksyt rajoituksetta ja varauksetta tietosuoja- ja evästekäytäntömme ("käytäntö") ja käyttöehtomme. Huomaa, että muilla Total-konsernin verkkosivuilla on omat ehtonsa ja tietosuojakäytäntönsä, ja suosittelemme, että luet ne huolellisesti.

Tietosuojakäytännön tarkoituksena on tiedottaa sinulle henkilötietojesi käsittelyyn liittyvistä oikeuksistasi, ja lisäksi siinä kuvataan toimenpiteet, joihin olemme ryhtyneet näiden tietojen suojaamiseksi.

TOTAL DENMARK on rekisterinpitäjä, joka vastaa verkkosivuston hallintaan käytettävien henkilötietojen käsittelystä. Nämä käsittelytoimet suoritetaan sovellettavan lainsäädännön mukaisesti

1. Käsittelyn tarkoitus, oikeusperusta, säilytysaika ja kerättyjen tietojen tyypit

Kun käyt verkkosivustolla, sinun on ehkä annettava meille useita henkilötietoja, kuten etunimesi ja sukunimesi, jotta voit käyttää saatavilla olevia palveluita.

Rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietojasi palvelujen tarjoamista varten. Saatamme kerätä joitakin henkilötietojasi ulkoiseen viestintään, jotta voimme vastata kyselyihisi.

Verkkolomakkeissamme pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Jos et anna vastauksia pakollisiin kysymyksiin, emme voi tarjota sinulle pyytämiäsi palveluja.

Henkilötietojasi ei käsitellä myöhemmin tavalla, joka on ristiriidassa keräyslomakkeiden ylä- tai alapuolella kuvattujen tarkoitusten kanssa. Tietojasi ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen käsittelyä varten

2. Tietojen vastaanottajat

Henkilötietojasi voidaan välittää yhdelle tai useammalle rekisterinpitäjän osastoille tai Total-konserniyhtiölle ja yhdelle tai useammalle yhteistyökumppanille, riippumattomille jakelijoille tai alihankkijoille.

Jos jätät kommentin, joka on tarkoitettu julkaistavaksi verkossa, meidän on ehkä julkaistava joitakin henkilötietojasi verkkosivustolla. Kun otetaan huomioon Internetin ominaispiirteet eli julkaistujen tietojen rajoittamaton talteenotto ja se, että on vaikeaa tai jopa mahdotonta valvoa, miten kolmannet osapuolet voivat käyttää näitä tietoja, ilmoitamme täten, että voit vastustaa tätä julkaisua ottamalla meihin yhteyttä jäljempänä kohdassa 5 kuvatulla tavalla.

 

3. Tietojen siirtäminen

Tietojen siirtäminen Euroopan talousalueen ulkopuoliseen maahan tapahtuu sovellettavien säännösten mukaisesti ja siten, että tiedot suojataan asianmukaisesti. 

Tällä verkkosivustolla tarjottavia palveluja varten tietosi, eli etunimi ja sukunimi, voidaan siirtää seuraaville vastaanottajille, eli yhteistyökumppaneille, Total-konserniyhtiöille jne. jotka sijaitsevat Euroopan unionin ulkopuolella.

Tästä syystä Total-konserni on ottanut käyttöön "sitovat yrityssäännöt" (BCR), joka sääntelevät Euroopan talousalueelta peräisin olevien henkilötietojen siirtoja konsernin sisällä.

Euroopan talousalueen1 ulkopuolisiin maihin tapahtuville tiedonsiirroille, jotka eivät kuulu BCR:n piiriin, annetaan muita takuita.

Voit pyytää kopion ottamalla meihin yhteyttä kohdassa 7 kuvatulla tavalla.

 

4. Tietoturva ja luottamuksellisuus

Rekisterinpitäjä ryhtyy asianmukaisiin toimiin varmistaakseen henkilötietojesi turvallisuuden ja luottamuksellisuuden muun muassa estääkseen niiden vääristymisen, vahingoittumisen tai paljastumisen luvattomille kolmansille osapuolille.

 

5. Evästeiden hallinta

5.1. Periaate

Eväste on tiedosto, jonka avulla verkkosivusto voi tallentaa tietoja, jotka koskevat verkkosivujen selaamista tietokoneellasi, esimerkiksi käyntien määrää, avattujen verkkosivujen lukumäärää jne., jotta verkkosivustot toimisivat sujuvammin.

Voit milloin tahansa poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet, kieltää uusien evästeiden tallentamisen ja saada ilmoituksen ennen uusien evästeiden tallentamista muuttamalla selaimesi asetuksia alla olevien ohjeiden mukaisesti ("evästeiden tyypit, evästeet ja tilastot sekä asetukset ").

Huomaa, että jos poistat evästeen tai kiellät evästeiden tallennuksen laitteeseesi, et ehkä voi käyttää kaikkia verkkosivuston palveluita.

 

5.2. Evästetyypit, evästeet ja tilastot sekä asetukset..

Evästeet, jotka voidaan tallentaa palvelimellesi, kun selaat verkkosivustoa, ovat evästeitä, jotka on tarkoitettu ainoastaan sähköisen viestinnän mahdollistamiseksi tai helpottamiseksi tai jotka ovat ehdottoman välttämättömiä pyydettävän palvelun tarjoamiseksi (kielievästeet, kirjautumisevästeet jne.) tai tilastoevästeitä tai muita evästeitä alla olevien ehtojen mukaisesti.

Jos evästeet edellyttävät suostumuksesi ennen kuin ne voidaan tallentaa, pyydämme sinulta tämän suostumuksen sivuston etusivulla olevan "Lue lisää"-linkin kautta. Kerromme siinä selvästi, että selaamalla sivustoa hyväksyt nämä evästeet.

 

5.2.1. Which cookies are stored?

Cookies issued by the data controller

Eväste Kuvaus Miten kiellät Tallennusaika
Sivusto (.js) Sisältää tietoja selainistunnosta ja sallii kävijöiden kirjautua verkkosivustolle Katso kohta 5.2.2 Poistetaan, kun selain suljetaan.
Sivusto (cookie_agreed) Muistaa kävijän evästevalinnan Katso kohta 5.2.2 13 kuukautta

 

 

Statistics cookies

Evästeen julkaisija Kuvaus Miten kiellät? Tallennusaika

AT INTERNET

idrxvr 

tmst

Kerää tietoa sivuston kävijämääristä ja käyntitiheyksistä

http://www.xiti.com/en/optout.aspx

Kohta 5.2.2

7 kuukautta

Google Analytics

Kerää tietoa sivuston kävijämääristä ja käyntitiheyksistä

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Kohta 5.2.2

6 kuukautta

 

Tilastoevästeiden avulla kerätään tietoa käyntimääristä, katsottujen sivujen lukumääristä, käyttäjien toiminnasta verkkosivustolla ja kuinka usein he palaavat. Tilastotyökalu luo yksilöllisellä tunnisteella varustetun evästeen, joka tallennetaan enintään 7 kuukaudeksi. Myös IP-osoitteesi kerätään, jotta voidaan määrittää mistä kaupungista tulet verkkosivuille. IP-osoitteesi anonymisoidaan heti käytön jälkeen, jotta sinua ei voida tunnistaa luonnollisena henkilönä. AT Internet and Google Analytics -palvelun tarjoaja kerää verkkosivustovierailujen tilastotiedot ja siirtää ne sen jälkeen rekisterinpitäjälle koostettuina ja anonymisoituina verkkokäyttöliittymässä, johon sillä yksin on käyttöoikeus. Kerättyjä tietoja ei siirretä kolmansille osapuolille eikä käytetä muihin tarkoituksiin. Voit estää nämä evästeet milloin tahansa yllä kuvatulla tavalla

 

 

 

5.2.2. Miten poistat evästeet, saat ilmoituksen niiden tallennuksesta tai muutat selaimen asetuksia?

Miten poistat evästeet, jotka on jo tallennettu tietokoneellesi?

  • Työasemassasi:
  • Valitse C:\-aseman Windows-kansio,
  • Avaa kansio “Temporary Internet Files”,
  • Valitse kaikki tiedostot (CTRL A),
  • Valitse "Delete" (poista).

 

Miten muutat selaimen asetuksia estämään evästeiden tallennus tai tiedottamaan siitä?

  • Internet Explorer 5 (Microsoft)-selaimessa: Valitse "Tools" ja sitten "Internet Options". Napsauta “Security”-välilehteä, sitten “Custom level” ja selaa alaspäin kohtaan “Cookies”. Valitse kohdan “Allow cookies that are stored on your computer” (Salli evästeet, jotka tallennetaan tietokoneellesi) vieressä “Ask” (kysy), jos haluat ilmoituksen tai “Disable” (poista käytöstä), jos haluat estää kaikki evästeet.
  • Internet Explorer 6, 7 tai 8 (Microsoft) -selaimessa: Valitse "Tools", "Internet Options", "Privacy" ja sitten taso, jota haluat käyttää.
  • Firefox-selaimessa: Napsauta “Tools” ja “Options”. Poista “Privacy and security” (yksityisyys ja turvallisuus) välilehdellä valinta kohdasta “Accept cookies from websites” (Hyväksy evästeet verkkosivustoilta). 
  • Chrome (Google)-selaimessa: Napsauta “Customize and control Google Chrome” ja “Settings”. Valitse kohdassa “Privacy and security” “Content settings” ja ota käyttöön “Block third-party cookies” (estä kolmansien osapuolten evästeet).

 

6. Oikeutesi/yhteystiedot

Nykyisten säädösten mukaan sinulla on oikeus tarkastaa, korjata, poistaa ja vastustaa henkilötietojesi käyttöä. Sinulla on myös oikeus vaatia, että sinulta pyydetään etukäteissuostumus markkinointiin ja vastustaa sitä sovellettavien säädösten mukaisesti. Voit pyytää, että henkilötietosi lähetetään sinulle ja sinulla on oikeus antaa ohjeet henkilökohtaisten tietojesi käytöstä kuolemasi jälkeen.  Voit myös pyytää tietojen rajoittamista ja/tai esittää vaatimuksen Tietosuojavaltuutetun toimisto. Esitä pyyntösi yhteydenottolomakkeella tai lähetä se osoitteeseen:

TOTAL FINLAND
Amerika Plads 29
DK-2100 Copenhagen

 

Version June 2019