LUOTETTAVAA PAIKALLISTA PALVELUA JA TUKEA

JOHTAVIEN VALMISTAJIEN HYVÄKSYMÄ YHTEISTYÖKUMPPANI

LAAJA TUOTEVALIKOIMA JA NOPEA TOIMITUS

SMÖRJMEDEL TILL Metallbearbetning

Behöver du smörjmedel till din verksamhet inom metallbearbetning? Ingen fara! På TOTAL har vi ett sortiment som täcker alla smörjmedelsbehov- och krav inom metallbearbetning. Produktutvecklingen av smörjmedel till metallbearbetning är hos oss baserad på lång erfarenhet och stor kunskap om hur branschen fungerar. Därför kan vi erbjuda en smörjmedelsservice som tar hänsyn till krävande extremt krävande förhållanden, svårarbetade material samt stränga miljö- och säkerhetskrav. 

Rätt val av smörjmedel till metallbearbetning är av stor vikt om man vill optimera applikationens prestation. Även om det är en liten detalj, att välja rätt smörjmedel, kan det få stora konsekvenser om man inte väljer rätt. Med rätt skärvätska till den specifika metallbearbetningsapplikationen kan man reducera antalet oplanerade driftstopp, erbjuda ökat skydd till applikationen och i förlängningen öka maskinens livslängd. 

Smörjmedel för metallbearbetning - TOTAL Nordic


Varför VÄLJA TOTAL SMÖRJMEDEL TILL METALLBEARBETNING?

På TOTAL ser vi oss som problemlösare för våra kunder och samarbetspartners. Vi har lång erfarenhet från många branscher och stor insikt i hur framtidens smörjmedelskrav- och behov kommer att se ut. Den insikten och erfarenheten ligger till grund för våra tekniker när de utvecklar framtidens smörjmedel. 

Vi vet hur viktigt det är att välja rätt skärvätskeprodukt till metallbearbetning. Med rätt smörjmedel kan man optimera applikationens prestation och därmed minska kostnaderna för verksamheten. Produkter utvecklade med den senaste tekniken ökar både kvaliteten och effektiviteten samtidigt som miljön utsätts för mindre belastning. Om du är osäker på vilket smörjmedel som är optimalt för en specifik applikation är du varmt välkommen att kontakta någon av våra industriexperter längre ned på den här sidan. 

 


 

 

Kontakta våra  svenska experter

Mikko Karpinen, TOTAL Suomi

Mikko Karppinen
Sales Manager Lubricants, Finland
(+358) 400 519625
[email protected]

 reijo.pngg

Reijo Autio
Automotive & Industry Lubricants Area Manager, Finland
(+358) 400 515890
[email protected]