LUOTETTAVAA PAIKALLISTA PALVELUA JA TUKEA

JOHTAVIEN VALMISTAJIEN HYVÄKSYMÄ YHTEISTYÖKUMPPANI

LAAJA TUOTEVALIKOIMA JA NOPEA TOIMITUS

TOTAL levererar smörjmedel för alla ändamål

Från lastbilar och bussar till leveransfordon i alla storlekar, vi vet hur viktigt det är för din verksamhet att alla dina fordon fungerar perfekt. Fordonen kan ha olika arbetssätt som påverkar val av motorolja, en långtradare i fjärrtransport kan tillämpa längre serviceintervall medan en stadsbuss eller lokal transportör behöver kunna hantera många påfrestande start- och stoppcykler. Motoroljan du använder är därför en viktig faktor för rätt funktion.

TOTALs sortiment av motoroljor för dieselmotorer har utvecklats för att möta olika behov beroende på motortillverkares krav och fordonens körsätt. Med våra moderna motoroljor kan du vara säker på att du får ett högkvalitativt och slitstarkt smörjmedel som skyddar både motorn och miljön. Genom vår breda kunskap om motoroljor och övriga smörjmedel kan vi hjälpa dig att optimera dina smörjbehov och inte minst, föreslå rätt motorolja för era fordon.

 

Transportfordon TOTAL - Smörjmedel for alla andamal


 

Transportfordon TOTAL - Minska bransleforbrukning med TOTAL Rubia

Minska bränsleförbrukningen med TOTAL RUBIA 

Innovation är en del av TOTALs DNA. Vi strävar alltid efter att förbättra våra produkter för att möta våra kunders behov och krav. Vår produktserie TOTAL Rubia, som har utvecklats under årtionden, är allmänt känd för sin höga kvalité och starka pålitlighet. Motoroljorna från denna produktserie har utvecklats av experter som har använt den senaste och mest avancerade tekniken för att uppfylla kraven från motortillverkare och våra kunder.

Den avancerade teknologin som har använts för att ta fram TOTAL Rubia serien gör produkterna extremt hållbara samtidigt som de skyddar både motorn och miljön. I TOTAL Rubia serien hittar du bränslesparande dieselmotoroljor till alla vägburna fordon.

 


 

Rubia Optima: Framtidens motoroljor är här

Nästa generations motoroljor till tung trafik är här. Med dessa nya motoroljor etableras nya standarder inom branschen vilket innebär betydande förbättringar i motorskydd och bränsleekonomi. Uppfyllandet av dem senaste specifikationerna gör att motoroljorna i Rubia Optima serien garanterar överlägsen kvalitet jämfört med förra generationens motoroljor.

En motorolja som uppfyller de senaste kraven och specifikationerna från producenterna garanterar motorn en längre hållbarhet samtidigt som innebär mindre påverkan på miljön genom lägre bränsleförbrukning. RUBIA OPTIMA 1100 FE 10W-30 är en högeffektiv motorolja som uppfyller de senaste internationella kraven samtidigt som den är godkänd av de ledande motortillverkarna vilket gör det till en optimal produkt till den blandade fordonsparken. Istället för att använda sig av flera olika dieselmotoroljor till sin fordonsflotta kan man med RUBIA OPTIMA 1100 FE 10W-30 använda sig av en dieselmotorolja till alla.

 

Transportfordon - TOTAL Rubia Optima.jpg


Våra 3 mest sålda MOTOROLJOR

TOTAL Rubia
Transportfordon

Tips för bränslebesparing

transportfordon_total_-_4_tips_for_branslebesparing_v3.png


Våra samarbetspartners

TOTAL är samarbetspartner med flera av världens ledande motortillverkare till transportfordon. Dessa samarbeten ger TOTAL möjlighet att dela innovation, erfarenhet och kunskap med globalt ledande aktörer, samtidigt som vi får förstahandserfarenhet av den senaste utvecklingen inom motorteknik för tunga fordon. Detta genererar ovärderlig kunskap till TOTAL som används i utvecklingen av våra smörjmedelprodukter till transportfordon. För oss är det extremt viktigt att kunna skräddarsy våra tjänster och produkter utefter olika kunders krav och behov. Insikten i marknaden som vi behöver för att kunna leverera detta är ett resultat av våra goda samarbeten. Därför är vi väldigt stolta över sättet vi samarbetar på tillsammans med våra partners inom transportfordonbranschen, och vi är alltid intresserade av nya möjligheter som kan stärka våra samarbeten.


 

 

Kontakta våra svenska experter

Mikko Karpinen, TOTAL Suomi

Mikko Karppinen
Sales Manager Lubricants, Finland
(+358) 400 519625
[email protected]

 reijo.pngg

Reijo Autio
Automotive & Industry Lubricants Area Manager, Finland
(+358) 400 515890
[email protected]