Oikeudellisia huomautuksia

Oikeudellisia huomautuksia

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

TÄTÄ TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÄ SOVELLETAAN KAIKKIIN HENKILÖTIETOIHIN JOITA ANNAT MEILLE KÄYTTÄESSÄSI PALVELUA. ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ LUET NÄMÄ EHDOT HUOLELLISESTI, SILLÄ KÄYTTÄMÄLLÄ TÄTÄ SIVUSTOA HYVÄKSYT ALLA ESITETYT EHDOT.

Me, TOTAL Marketing & Services Finland Oy, Y-tunnus 2552059-8 (”TOTAL”) olemme sivustolla http://www.totalfinland.fi kerättyjen henkilötietojesi rekisterinpitäjä.

Olemme sitoutuneet huolehtimaan yksityisyyden suojastasi käyttäessäsi palvelua. Luovuttamiasi henkilötietoja (mm. nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) voidaan käyttää yhdellä tai useammalla seuraavista tavoista:

  • esittämiisi kyselyihin tai pyyntöihin vastaaminen;
  • käyttäjätilisi hallinnointiin ja sinua kohtaan olevien velvoitteiden täyttämiseen;
  • tekemäsi tilauksen toimittamiseen;
  • sinua mahdollisesti kiinnostavia tuotteita ja palveluja koskevien tietojen lähettämiseen (vain jos olet nimenomaisesti antanut siihen suostumuksesi).
  • Antamalla meille henkilötietojasi annat samalla suostumuksesi tietojesi käsittelyyn. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa. Poistamme tällöin sinua koskevat henkilötiedot.

TOTAL Marketing & Services Finland Oy on TOTAL MARKETING SERVICES S.A:n tytäryhtiö. Konserniimme kuuluvat yhtiöt ja niiden työntekijät, edustajat ja alihankkijat voivat saada tietojasi, mikäli se on tarpeellista edellä mainittujen tarkoitusten toteuttamiseksi. Koska TOTAL konserni toimii kansainvälisesti, suostumuksesi sisältää sen, että tietojasi voidaan siirtää Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin sillä edellytyksellä, että näissä maissa on Suomen henkilötietolakiin verrattava tietosuojalainsäädäntö.

Eväste on pieni tiedosto, jonka avulla web-palvelimemme tunnistaa käyttämäsi tietokoneen. Voimme ajoittain käyttää evästeitä tehdäksemme sivustollemme pääsyn helpommaksi siten, että sinun ei tarvitse muistaa käyttäjänimeäsi ja salasanaasi joka kerran sivustolla vieraillessasi. Saatamme myös käyttää evästeitä seurataksemme käyttäjiä kun he liikkuvat sivustollamme. Mikäli et hyväksy evästeiden käyttöä sivustollamme, voit estää evästeiden käytön selaimesi asetuksia muuttamalla.

Teemme kaikkemme huolehtiaksemme tietosuojastasi ja siksi meillä on käytössä turvatoimia, jotka estävät luvatonta käyttöä sekä tietojesi katoamista vahingossa ja niiden laitonta tuhoamista.

Meillä on käytössä asianmukaiset turvatoimet, joiden uskomme suojaavan riittävästi tietojasi.

Emme käytä henkilötietojasi tarkoituksiin, jotka ovat ristiriidassa alkuperäisen käsittelyn tarkoituksen kanssa ilman nimenomaista suostumustasi. Emme myöskään säilytä henkilötietojasi pidempään, kuin mikä on tarpeellista käsittelyn tarkoituksen toteuttamiseksi.

Sinulla on oikeus saada kopio niistä henkilötiedoistasi, joita meillä on hallussamme esittämällä luotettava todistus henkilöllisyydestäsi ja maksamalla maksu, mikäli henkilötietolaissa on niin säädetty. Toimitamme sinua koskevat henkilötiedot neljän viikon kuluessa pyynnöstäsi. Sinulla on myös oikeus vaatia sinua koskevan virheellisen tiedon korjaamista. Kaikki kyselyt koskien henkilötietojasi joita meillä on hallussamme, sekä pyynnöt kopion saamiseksi tai tietojesi korjaamiseksi tulee lähettää postitse osoitteeseen: TOTAL Marketing & Services Finland Oy, Aldersrogade 6C, 4th floor, DK-2100 Copenhagen, Denmark.

KÄYTTÖEHDOT

NÄITÄ KÄYTTÖEHTOJA SOVELLETAAN TÄMÄN INTERNET-SIVUSTON SISÄLTÖÖN KOKONAISUUDESSAAN. ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ LUET ALLA ESITETYT EHDOT HUOLELLISESTI ENNEN SIVUSTON KÄYTTÖÄ, SILLÄ KÄYTTÄMÄLLÄ SIVUSTOA HYVÄKSYT EHDOT RIIPPUMATTA SIITÄ, OLETKO REKISTERÖITYNYT SIVUSTOLLE.

Sivuston käyttöehdot

1. Tämän sivuston omistaja (“Yhtiö”) on tehnyt kaikkensa varmistaakseen, että sivuston sisältämä tieto on todenmukaista ja täydellistä sillä hetkellä kun se on lisätty sivustolle. On kuitenkin mahdollista, että tiedot sisältävät tahattomia ja satunnaisia virheitä tai puutteita. Yhtiö pahoittelee mahdollisia virheitä tai puutteita, mutta Yhtiö ei ota mitään vastuuta sivuston sisältämien tietojen todenmukaisuudesta tai täydellisyydestä, mukaan lukien linkit kolmannen osapuolen omistamiin sivustoihin tai palveluihin tai muihin kohteisiin, joita käytetään suoraan tai epäsuorasti tämän sivuston kautta. Yhtiö pidättää oikeuden tehdä sivustoon muutoksia ja korjauksia milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta. Yhtiö ei ota mitään vastuuta mahdollisista epätarkkuuksista tai puutteista sivustolla, ja kaikki päätökset, jotka perustuvat sivustolta tai sen kautta saatuihin tietoihin, ovat käyttäjän omalla vastuulla. Yhtiö ei ole vastuussa mistään suorasta, epäsuorasta, välillisestä tai yllättävästä vahingosta, tai mistään muusta menetyksestä, vahingosta tai muusta vastuusta, joka johtuu millä tavoin tahansa sivuston käytöstä tai kykenemättömyydestä käyttää sivustoa, ja/tai sivustolta suoraan tai epäsuorasti saadusta tiedosta.

2. Mikään sivuston sisältämä tieto ei ole tarkoitettu, eikä sitä tule pitää tarjouksena tai ohjeena ostaa Yhtiön osakkeita, tai muulla tavoin käydä kauppaa Yhtiön, Yhtiön emoyhtiön, tytäryhtiöiden tai muiden konserniin kuuluvien yhtiöiden osakkeilla.

3. Mikään sivuston sisältämä tieto tai materiaali ei ole tarkoitettu oikeudellisesti sitovaksi tarjoukseksi sopimuksen solmimiseksi.

4. Ellei toisin mainita, sivuston sisältämän materiaalin ja tietojen, sekä kaiken sivustoa varten luodun materiaalin tekijänoikeudet kuuluvan yksinoikeudella Yhtiölle. Yhtiö ei myönnä lisenssiä tai mitään muuta immateriaalioikeuksia koskevaa oikeutta millekään toiselle osapuolelle. Materiaalin ja tietojen kopiointi on sallittua vain yksityiseen käyttöön ja informaatiotarkoituksissa. Kaikenlainen muu kopiointi ja käyttö on ankarasti kielletty.

5. Yhtiön kanssa samaan konserniin kuuluvat yhtiöt ovat erillisiä oikeushenkilöitä. Tällä sivustolla käytetään joskus sanaa ”Konserni” tai ”me” viitattaessa yleisesti Yhtiön kanssa samaan konserniin kuuluviin yhtiöihin silloin, kun yksittäisen konserniyhtiön mainitseminen olisi tarpeetonta.

6. Vaikka Yhtiö pyrkii varmistamaan, että sivusto on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, Yhtiö ei ota mitään vastuuta siitä, jos sivusto on mistä tahansa syystä poissa käytöstä milloin tahansa ja kuinka pitkän aikaa tahansa. Lisäksi sivuston käyttö voidaan estää tilapäisesti ja ilman ennakkoilmoitusta, mikäli kyseessä on järjestelmävirhe, huolto- tai korjaustyöt tai sellainen syy, johon Yhtiö ei voi itse vaikuttaa.

7. Lukuun ottamatta Tietosuojakäytännössä tarkoitettuja henkilötietoja, kaikkea sivustolle lähettämääsi tai välittämääsi aineistoa pidetään aineistona, joka ei ole luottamuksellista eikä sisällä sinun tai kolmannen osapuolen yksinoikeudella omistamaa aineistoa. Yhtiöllä ei ole mitään velvollisuuksia koskien tällaista aineistoa. Yhtiö, tai kuka tahansa Yhtiön valtuuttama, voi vapaasti kopioida, julkistaa, jaella, käyttää, hyödyntää, kehittää edelleen ja muokata tällaista aineistoa ja kaikkia aineiston sisältämiä tietoja, kuvia, ääniä, tekstejä tai muuta materiaalia, mihin tahansa kaupalliseen tai ei-kaupalliseen tarkoitukseen.

PRIVACY POLICY

THIS PRIVACY POLICY ("THE POLICY") APPLIES TO ANY PERSONAL INFORMATION YOU PROVIDE TO US ON THIS WEBSITE. PLEASE READ THIS POLICY CAREFULLY AS USING THIS WEBSITE INDICATES THAT YOU ACCEPT THE CONDITIONS SET OUT BELOW.

We, TOTAL Marketing & Services Finland Oy, Reg. no. 2552059-8 ("TOTAL") control the personal data collected on this site http://www.totalfinland.fi

We are committed to protecting your privacy during your visit. Any personal data you provide to us (such as your name, address, email address and telephone number) may be used in one or more of the following ways:

  • to respond to your queries or requests;
  • to administer your account and undertake any of our obligations to you;
  • to fulfill your order;
  • only where your prior consent has been obtained, to send you details of products or services which may be of interest to you.
  • By providing personal data to us, you give your consent to our processing of such data. You may withdraw your consent at any time, and we will in this case stop processing your personal data.

TOTAL Marketing & Services Finland Oy is owned by TOTAL MARKETING SERVICES S.A. Our affiliates, employees, agents and sub-contractors may have access to your information where necessary to undertake the activities mentioned above. As the TOTAL Group operates internationally, your consent includes that information may be transferred to countries outside the European Economic Area given that the countries to whom we send your data have data protection laws similar to the Finnish Personal Data Act.

A "cookie" is information that identifies your computer to our server. We may use cookies from time to time to make accessing our site more convenient so you don't need to remember you username and password each time you enter. We may also use cookies to track visitors as they move around our site. . If you do not agree to our use of "cookies", you have the option to disable this function in your web browser.

We make every effort to maintain the privacy of your information and as such we have in place security measures so as to prevent unauthorized access, accidental loss and unlawful destruction of your information.

We have appropriate security measures in place that we believe will adequately protect your information.

We will not use your personal data subsequently for purposes that are incompatible with the original purpose of the collection, without your prior consent. We will not store your personal data longer than is necessary for the purpose of the processing.

You have the right to ask for a copy of any personal data we hold about you subject to the payment of a fee (in line with Finnish legislation)and adequate proof of identity. We will provide you with such details within 4 weeks of your request. You also have the right to require us to correct any inaccuracies in your information. Any queries regarding personal data we hold relating to you and additionally, any requests for copies or rectification of such data should be sent by post to: TOTAL Marketing & Services Finland Oy, Aldersrogade 6C, 4th floor, DK-2100 Copenhagen, Denmark.

LEGAL NOTICE

THIS LEGAL NOTICE APPLIES TO THE ENTIRE CONTENTS OF THIS WEBSITE. PLEASE THEREFORE READ THE CONDITIONS SET OUT BELOW CAREFULLY BEFORE USING THIS WEBSITE AS USING THIS WEBSITE INDICATES THAT YOU ACCEPT THESE CONDITIONS WHETHER OR NOT YOU REGISTER YOUR DETAILS WITH US.

Conditions of use of this website

1. The owner of this website ("the Company") has made all reasonable efforts to ensure that all information provided in or through this website is complete and accurate at the time of inclusion. However, there may be inadvertent and occasional errors or omissions, for which the Company apologizes, but the Company makes no representations or warranties about the accuracy or completeness of the information provided in or through this website, including any hypertext links or any other items used either directly or indirectly from this website. The Company reserves the right to make changes and corrections at any time, without notice; it accepts no liability for any inaccuracies or omissions in this website; and any decisions based on information obtained from or though this website are the sole responsibility of the visitor. The Company accepts no liability for any direct, special, indirect, or consequential damages, or any other losses, damages or other liability whatsoever resulting from whatever cause through any person's access, or inability to access this website, or through the use of, and/or reliance upon any information obtained either directly or indirectly from this website.

2. No information contained in this website constitutes or shall be deemed to constitute an invitation to invest or otherwise deal in shares of the Company, its parent company or any of its subsidiaries or affiliates.

3. Nothing contained in this website shall be deemed to constitute a legally binding offer to enter a contract.

4. Except as otherwise noted, the copyright in the documents contained in this website and all material created for this website belongs exclusively to the Company. No license or any other right is granted to any other person in respect of any related intellectual property rights. Duplication of such documents is authorized for private and information purposes only and any other duplication or use thereof is expressly prohibited.

5. Companies within the Company's group have their own separate legal identities but in this website "Group", "we" or "us" is sometimes used to refer generally to companies within the same group of the Company or where no purpose is served by identifying any particular company in that group.

6. While the Company endeavors to ensure that this website is available 24 hours a day, the Company will not be liable if for any reason this website is unavailable at any time or for any period. Furthermore, access to this website may be suspended temporarily and without notice in the case of system failure, maintenance or repair or for reasons beyond the Company's control.

7. Other than personal information, referred to within this Policy, any material transmitted or posted by a visitor will be considered non-confidential and non-proprietary. The Company will have no obligations with respect to such material. The Company and anyone authorized by the Company will be free to copy, disclose, distribute, incorporate and otherwise use such material and all data, images, sounds, text and other things embodied therein for any and all commercial or non-commercial purposes.

X

Jatkamalla tämän nettisivuston selaamista hyväksyt evästeiden tai muiden tilastollisten seurantajärjestelmien käytön sivuston käytettävyyden optimoimiseksi. Lisää tietoa ja seuranta-asetukset.

By continuing browsing this website, you accept the use of cookies or other tracers for statistics of visits to optimize the functionality of the site. For more information and for tracers settings.